Det sklir ALLTID ned på lik linje som aprikosmos, banan og blåbærmos. Sviskemos lager jeg selv (se tidligere innlegg her) og detspiser vi med jevne mellomrom når vi introduserer noe nytt eller jeg ser at haner litt hard i magen
Det var ikke det at detmangletpå forslag, jeg var bare usikkerpå hva jeg skulle velge. Når man har så smakfulle kjøttboller som dette, så servererman dem med en enkel saus
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagenerdet jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
(Detsmaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignendedessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Jeg kjøperkryddersid i kjøttdisken på Coop Extra her jeg bor, mankankanskje kjøpe kryddersildeller spekesild i fryste blokker men da må man bruke mye mer tid og spesielt med spekesilden, den må vannes ut veldig lenge
Du må gjernekommentere, like og dele om deternoenandre du mener bør kaste seg på denne lasagnen. Spaghetti og kjøttsaus blir lett servert to ganger den samme uka, og det samme gjelder laksen
Noenganger har vi likevel litt dårlig tid, vi skal ha gjester til middag, og vi har faktisk lyst til å servere en dessert som er litt mer enn is fra frysa og de gode men litt «loslitte» varme bærene
Kaken blir ekstra god av å stå noentimer i kjøleskap, den kanderfor med fordel lages dagen før. (Hvis du ønsker en ekstra god smak, kan du riste dem lett på en tørr stekepanne først, men de må være avkjølte før du bruker dem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.