Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Dam de til de er møre og lett og stikke gaffelen igjennom. 2-4 ss smør og litt salt, smak til den skal ikke være for søt og ikke salt heller. 2-4 ss smør og litt salt, smak til den skal ikke være for søt og ikke salt heller
Eller du kan finne den i eboken min sunt snop og snacks som du også kan kjøpe på samme side. Form til kuler og ha i kjøleskap eller fryser for at de skal "sette seg"
Vi fikk ikke møte dommerne og Fridtjof før programmet startet, sikkert for at vi ikke skulle bli for godt kjent med dem, det var derfor ganske nervepirrende når de gikk rundt og omtrent ikke sa noe, samtidig som de tittet og fulgte med
Om du er usikker på hva noe av dette er, så kommer det her. Jeg har kun cappuccinopulver nå, men har lyst til å kjøpe med sjokoladesmak at jeg får prøvd ut det også
Hell blandingen over i en sil og press saften gjennom slik at frø blir igjen i silen. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
Prøver å gjemme noe av rotet i kasser, men her skalbli en spennende forandring. Veggene ble beisa hvite for noen år siden, men lister, vindu og gulvet ble seff "glemt"
Og er det noen av bildene over her du ønsker oppskrift til eller ikke finner frem til, så rop ut. Skal jeg velge 5 favoritter fra smartmat-jungelen, så må det bli
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.