(de andre grønnsakene kastes etter å ha kokt med oksehalene i 3 timer)Gulrotpotetervårløk/purremengde til 2-3 personer. (de andre grønnsakene kastes etter å ha kokt med oksehalene i 3 timer)
Det ble bestilt boller her i dag. Ja, det ble de tradisjonelle bollene + en ny snurrings-variant. Jeg har fylt snurringsene med smør, sukker, pitte litt kanel,
Jeg elsker vinteren. Håper alle får en nydelig vinterdag (med kakao). Endelig har snøen kommet i Bergen. Det har snødd og snødd i løpet av natten, så da jeg våknet i dag var det masse snø ute
Andreas Viestad i Dagbladet har kommet med et brød som er eltefritt, og som skal stekes i jerngryte. (Egentlig er det en fyr i NY som først hadde idèen
De velassorterte butikkene og innvandrerbutikkene pleier å selge filodeig. I kveld ble det rask snacks i stedet for middag til fordel for OL-sendinger på TV
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Rens og skjær rotgrønnsakene og løken i tynne skiver. Legg fenikkel i bunnen av formen, deretter løk, stilkselleri, gulrøtter
"Kan vi ikke bake boller i dag", sa eldstejenta her på snart 13 år, og så klart gjorde vi det. ) Kl 9 i dag var deigen satt, og etter heving satte vi i gang
Jeg har fått noen spørsmål om vinterbekledning i bloggen min. Jeg er absolutt ingen ekspert på området, men litt erfaring har vi gjort etter tre vintersesonger med lillegutt så jeg tenkte jeg kan dele med dere selv om det nå har blitt vår og vi kan kle oss litt lettere
I helgen fikk jeg endelig testet den nye Nugatti Zero, og jeg er i ekstase. Uten tilsatt sukker og uten palmeolje er den like god og like sunn som den Nugattien/Nutellaen jeg selv lager
Denne kremen selges også i soya og kokos, men det finnes ogå mange andre alternativer der ute. Dette er en kake dere gjerne må lage til andre anledninger enn 17
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.