Kjøttkakene kan serveres både til hverdag og fest alt etter hva slags tilbehør man velger. -). En porsjon holder til 4-5 personer. 400-500 g kjøtt-, eller karbonadedeig. 400-500 g kjøtt-, eller karbonadedeig
no og så poster jeg bildet på slutten av oppskriften til inspirasjon for andre. Bruk hendene til å lage små kuler med deigen på størrelse med en ping-pong ball
Bremykt hadde en avstemming for hvilke 7 slag som hører julen til, og det var disse 7 slagene som ble stemt fram som jeg bakte og tok bilder av. Kransekake ble også stemt fram som en av de 7 slagene
Gratulerer med dåpsdagen, Kim - Andrè. Kim Andrè. ). 19. 04. 2015 kl. 20. 03 i. Blogg. 9 kommentarer. Dette er min første kake i grått/hvitt, men kommer garantert ikke til å bli den siste
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
(Ganske greie former, du får to siden av hverandre i en «normal» komfyr). Selleriroten ble skrelt og skallet gikk i gryten sammen bein, kjøtt-slintrer, svor o
Andreas Viestad i Dagbladet har kommet med et brød som er eltefritt, og som skal stekes i jerngryte. (Egentlig er det en fyr i NY som først hadde idèen
Dette trenger du til ca 4-5 personer. 1-2 dl matfløte. Hell så over 4-5 dl vann over, og la det stå og småkoke opp under to timer. Ha i litt matfløte og litt sukkerkulør (den får også sausen til å tykne litt), og la det putre videre i 15-30 minutter, avhengig av hvor sulten du er. Dette trenger du til ca 4-5 personer. 1-2 dl matfløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.