Nettbakerens kakebunn er dne jeg bruker aller mest. Mange spør hva slags kakebunn jeg har brukt. Har fått lov av Terje himself til legge ut kopi av oppskriften hans her inne
Kanskje du å fikk lyst å prøve nettbakerens sukkerbrød. Sukkerbrød er jo greit å lære å bake. ) Å denne oppskriften fra nettbakeren er en veldig kjekk oppskrift som gir høye og luftige sukkerbrød
Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Prinsessekake. Publisert 03. 06. 2016 kl. 19. 09. 2 Kommentarer. Av og til er det enkleste det beste. Og en prinsessekake eller prinsesstårta som man sier det på svensk er aldri feil
Marsipankake med ostekrem, valmuefrø, jordbær og blåbær er årets 17. mai-festkakeforslag fra meg. Denne marsipankaken er min aller første, og det er takket være inspirasjonskurset i regi av Idun Mors Hjemmebakte jeg turte å prøve meg på det (marsipanen brukt til denne kaken er sponset av dem)
Søte sommerkaker. En liten sukkerbrød med ostekrem og en med bringebærfromasj…. Pyntet med mblomsterkranser av marengs, oppskriften på kransene finner du her2 små sukkerbrød a 20 cm
Nå nærmer det seg 17. mai og da må man jo ha en fin kake å feire med. Bunnen i denne kaken prøver jeg nå for første gang, den er en melkefri utgave av en sukkerbrødoppskrift fra ingridsblogg
Nettbakerens Vannbakelse. Skal du bake til noen som ikke tåler sukker eller bare overraske noen du er glad i med noe ekstra godt er vannbakelse virkelig å anbefale
NETTBAKEREN - ....bloggen for alle med bakedilla..
I Norge har Polarbrød blitt mer og mer populære de siste årene. Følelsen av et mykt og fersk butikkkjøpt brød i ganen, har gjort mange av oss til tider avhengige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.