falt valget mitt denne gangen på ris med kokte gulrøtter, brokkoli, blomkål og brun saus. Gi de romtempererte kotelettene et lett dryss med salt og pepper
Styrk imunforsvaret med sitron ogingefær. Selv synes jeg det er for sterkt å drikke slik som det er, men blander det ut med vann, da er det leskende og godt å drikke, du kan også røre inn litt agavesirup eller honning
Disse veggibollene har jeg laget i andre varianter før, men aldri med denne paneringen. Imens dette koker kjører du ingefær, dadler, gurkemeie og havregryn i en kjøkkenmaskin til det blir nesten helt oppkuttet
Selv foretrekker jeg nakkekoteletter de har marmorert fett og har derfor mere og bedre smak. Poteter og søtpoteter bakt i ovn sammen med løk, god olje og godt krydder er nydelig tilbehør
Årets første blogg handler om nakkekotelettermed tilbehør. Dermed har hverdagen innhentet de aller fleste av oss, og det er på tide å komme inn i de faste rutinene igjen
Lørdag brukte jeg denne i marinade til kylling, i kebaben, og i rømmedressingen. Lag et glass og ha i kjøleskapet,så har du enkelt tilgjengelig gode smaker
Møre, langtidsstekte og saftige nakkekotelettermed grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette
Legg på blader av frisk salvie og revet ost, og krydre med svart pepper. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekotelettermed tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Dette er den tredje og siste oppskriften jeg bidro med i Coop Extra sin artikkel når de ønsket middagsoppskrifter med kokt brokkoli som tilbehør - denne gangen en kjøttmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.