De er lavkarbo, glutenfrie og sukkerfrie. Kilde Jeg re-poster dette innlegget da en god handleliste er (for mange) viktig nårman vil spise sunt og godt
Nårman våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen. Og min favoritt er oppskriften jeg fikk fra min kusine,på nettopp Sunnmøre
Olj en fra er smaksatt med hvite trøfler, og setter en utrolig spiss på mange retter. Når kulda setter inn og dagene blir travle, er det nødvendig med små pusterom i hverdagen
Spice up your life, sang Spice girls en gang i tiden, og det kan man så absolutt ha glede av nå som dagene blir kortere, kulda setter inn og energien daler litt
Men om man bruker røtter med litt mer smak som f. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Og det er faktisk ikke alltid like lett å la være å gi seg hen til disse lystene, så nårman ikke klarer å stå i mot så kan man like gjerne lage seg noe som er -litt- sunt
Veldig mange sliter med å få i seg nok proteiner i løpet av en dag. Så uten å snakke om mer eller mindre karbohydrater bytter jeg mye av dette ut med andre karbohydratkilder som grønnsaker, frukt og bær
Lindsay DickersonBavianene som holder til rundt campen hadde bestemt seg for å bryte opp døren inn til kjøkkenet og spise alt de kom over, samt gjøre fra seg på alle mulige tenkelige steder
Mal havregrynog kokosmasse til mel i en blender. Tilsett smør (mykt) og sirup, og rør deigen sammen til du har en fast, fuktig masse som kan formes til kuler
Så jeg ble kjempeglad når jeg fant oppskrift på en sunnere pasta bolognese. Det var også lett å lage. Pasta er noe av det beste jeg vet, så akkurat det kan jeg ikke se for meg et liv uten
DET ER FOR VÅTT, FOR KALDT OG FOR TIDLIG TROR JEG. For det første, vi er i slutten av april. For det andre, hele verden er blitt smaragdgrønn og spirer/vokser som bare det
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Først stikker jeg inn så mange hvitløkbåter(fedd) som jeg bare kan klare å plassere i låret
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.