DET ER FOR VÅTT, FOR KALDT OG FOR TIDLIG TROR JEG. For det første, vi er i slutten av april. For det andre, hele verden er blitt smaragdgrønn og spirer/vokser som bare det
(Det smaker nok godt med moste bær også. Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
Det stemmer fortsatt selv om jeg har endret navnet denne gangen. Dette er vår favoritt og for å ha noe igjen til jul i det hele tatt måtte jeg vente helt til i dag med å lage de
Da gjelderdet å tenke kreativt. Og jeg er lei for å si det, men når du bytter ut deler av kulturmelken med creme fraiche, og deler av melet med mandel og/eller revet kokos, smaker de enda bedre og saftigere
Når fisken rakes skjer det en spaltning av protein og fettstoffer under påvirkningen av saltet. Rakfisken i spann er ikke kommet enda her hos oss, det er den vi bruker å kjøpe
Når denne arbeidsdagen er over skal jeg legge igjen noen timer på sats, tror jeg skal dra den litt ekstra ut i dag - hvis jeg finner plass ved noen av mattene da
bursdag så passer det å lage den deilige ostekaka som jeg har brukt i ett par år nå. Cirka slik ser ostefyllet ut når du har fått oppi alle ingrediensene
Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. denne flotte damen bak bloggen Husmansplassen i Hidlesundet
For all del, bokser med hermetikk som gjør at man kan klare seg lenger hvis man skal bli sittende værfast på et skjær, det er jo lurt å ha, men tenk også å at man gjerne har god tid når man er i båt – da har man jo fri
Når alle emnene er ferdige, snur du bunken og begynner. Det har blitt med tanken, fordi det å være flink lefse- og flatbrøddame i mine forestillinger krever livslang øvelse og rett og slett er litt vanskelig
Slik ser den ut når du får den på døren. Nå skal ikke jeg syte eller noe, men jeg har en middels grad av skoliose, skjevhet i ryggen, som gjør at det er enda viktigere med en god madrass
For de som ikke følger meg på grunn av oppskrifter så må dette ha vært en kjedelig uke. Når den er ferdig stekt sprer jeg litt av oljen over sammen med en dæsj sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.