Jeg har fått helt dilla på avokado, så da spleiset jeg sammen gresk med litt meksikansk. Det er det som er så fint med min matlagning, det trenger ikke å være så korrekt sammensatt, men godt
♦ Lag gjerne guacamole, kvitløksdressing eller tatziki som tilbehør. Eg eksprimenterer og prøver meg fram i mange varianter, og siste forsøk ut var heimelaga moussakamed søtpotet som blei en suksess
Jeg synes toro-pakken medmoussaka er stusselige greier, så jeg bruker heller denne oppskriften. Du kan lage den med auberginer eller poteter eller begge deler
Knus anisfrøene i en morter sammen med oregano. Smak til med sukker, hvitvinseddik, salt og pepper. I en ildfast form, legg ett lag med squash og aubergine
Endivesalat er litt bitter på smak, så den passer godt sammen medguacamole. Guacamole på endiveblader passer godt som forrett, koserett, på koldtbord og som tilbehør til middagsretter
Mens moussakaen står i ovnen kan du evt lage en salat om du vil servere med dette. Kanskje sammen med en venninne, middagsklubben, samboeren eller hele familien
Kommentarer
cecilie eide
Oppskrift borte
cecilie eide
Oppskrift borte
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.