Moussaka
Mat som medisin
Mat som medisin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 aubergine
  • 2 løk 1 1/2 boks hakkede tomater
  • 3 ts hvitløkpulver
  • 2 ts koriander
  • 3 ts basilikum
  • 2 ts løkpulver
  • 2 ts oregano
  • 2 ts malt kanel
  • 3 ts himalayasalt
  • 2 ts pepper.
  • 2 dl .ost
  •  
  • Jeg droppet ostesausen, smakte godt uten også, men for deg som tåler kumelkprodukter
  • 1 1/2 dl fløte
  • 2 egg 1/2 dl revet permasanost
  • Skjær aubergine i 1/2 cm tykke skiver, stek dem lett på begge sider i olivenolje.
  • Hakk løken og stek den sammen med kjøttdeigen. Tilsett krydder, salt og pepper.
  • Hell over de hakkede tomatene og la det putre i 15 minutter Legg kjøttsaus og aubergine lagvis i en ildfast form.
  • Visp sammen fløte, egg og permasan og hell blandingen over.
  • Strø revet ost på toppen.
  • Stekes ved 225 grader i 30 minutter
  • Arkivert i:Middag Tagged: Lavkarbo, moussaka

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.