Mortensgås
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 gås på 4-5 kilo
  • 1 pose stenfrie svisker
  • 3 grønne epler
  • 2 ss salt
  • 1 ts hvit pepper
  • SAUS
  • 1 liter gåsekraft
  • kokt på hals og vinger
  • 3 ss mel
  • 3 ss gåsefett
  • 1 ss ripsgele
  • 1/2 dl fløte
  • salt og pepper.
  • RØDKÅL
  • 1 kilo rødkål
  • 1 grønt eple
  • 1/2 dl husholdningssaft
  • 4 ss vineddik
  • 3 ss sukker
  • 4 ss gåsefett
  • Salt og pepper
  • GLASERTE POTETER
  • 1 kilo små kokte, skrelte poteter
  • 5 ss gåsefett
  • 4 ss sukker
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.