Mortensgås
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 s kg gås
  • salt, pepper
  • 4 røde faste epler eks. Gravensten
  • 600 gr store saftige stenfrie svisker
  • et par kvister frisk timian
  •  
  • Saus
  • 7 dl. innkokt kraft (se tips)
  • 3 ss hvetemel til sausen/kraften
  • ev.litt fløte
  • salt/pepper
  •  
  • Rødkål
  • 1 mellomstort rødkålhode
  • 1 spiseskje gåsefett
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 2 dl rødvin
  • 1 ss karve
  • 4 knuste allehåndefrø
  • 1,5 dl 5% eddik
  • 3 dl rips eller solbærsaft
  • salt/pepper
  • sukker etter smak
  • evnt litt mer fett

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.