Jeg brukte en hel and med skinn og uten bein. Sopp (gjerne blandet aromasaopp, østers. Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprø skorpe
Jeg la kjeksen i en plastpose og brukte en kjevle til å knuse den med. Lag iskrem ved å piske eggeplommer og sukrinmelis til eggedosis (jeg brukte en miksmaster)
Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjernebruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Hvor mye avhenger av hvor sterk du vil ha den, og hvor mye ingefær du har brukt. Jeg er ikke så glad i ren ingefærshot, så tilsetter gjerne litt eple i min
Jeg solgte det jeg hadde for en stund tilbake, og har bare brukt mannen sitt, men det er såå stort og tungt, og har vært på reparasjon i lang tid nå, så nå bestemte jeg meg for å kjøpe meg mitt eget igjen
Tilsett gjerne soyasaus, brunost eller noen friske urter i sausen. Sukkerkulør er kun for fargens skyld – Så hvis du synes det er litt jålete kan du gjerne skippe det
Den desidert beste formen for biffmiddag jeg får, er når jeg bruker mør biff og scampi sammen. Surf & Turf er en betegnelse på mat som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser fra havet
Bena blir tross alt brukt i løpet av dagen, dog ikke så mye som de er skapt til. Nest siste du skal gjøre er en lav planke med twist Tilslutt i hver runde bruker du 30 sekunder på denne strekken
Bryst av ærfugl og svartand (eller andelår) 4 ss soyasaus2 røde epler1 grønt eple1 boks halve aprikoser50 g bjørnebær og 1 ss balsamico (eller helst 4 ss Sherry)2 ss Yaconsirup (eller honning)1 sitronValgfrie grønnsaker - jeg brukte squash, gulrot og brokkoli2 laurbærblad
Vask hender og kjøkkenutstyr godt før du bruker dem på annet. Hell ut det du kan av overflødig olje og bruk kjøkkenpapir til å tørke forsiktig bort resten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.