I den sammenheng var Guri, Guris bror, hans kjæreste og jeg oppover for å hjelpe til med festen. Vi lagde til sammen en treretters middag som ikke ble så verst vissvi får si det selv
Jeg hadde tenkt å fylle den med hjemmelaget vaniljesausogbringebær, men innen jeg var klar til å fylle terten med bringebærene var mesteparten av bærene forsvunnet på mystiskvis
Så hvorfor ikke kamskjell og hjort, eller hva med «Seafodd and forest». salt og pepper. I går var jeg på en restaurant i Stavanger som heter «Fish and Cow»
Denne grisen har levd et godt liv ute iskogen før den havnet på mittmiddagsbord. Salt og pepper. Smaker ekstra godt med indrefilet av svin når jeg vet at grisen slapp å vokse opp i en betongbinge
Vi har også små søskenbarn som gjerne vil kome innom på denne spesielle dagen. Eg har funne såkalla dropsmatter som eg kjevlar ut husdelane og kakene på
Lampen Skog av Caroline Olsson. Bruse, Furu og Gran. Norsk design. Nylig oppdaget jeg lampen Skog, designet av Caroline Olsson isamarbeid med Magnor Glassverk
Bent hadde mange idéerog ønsket et øl med typiske norske ingredienser som skulle gå godt til mat. Kjøkkensjef på Sundvolden Hotel, Bent Borge Hansen, kontaktet for et år siden Nøgne Ø fordi han ønsket å brygge et øl sammen med de
Heiigjenog god påske til alle dere leserne der ute i verden. mål også opp alt du trenger først. uten disse godsakene innabordsblirikke lammelåret noe god på smak
Jeg plukket rognebæriHeidalog nå er rognebærgeleen laget og står klar til bruk. Jeg tenker å bruke dette iviltsauser, så det blir spennende å prøve ut den selvlagde
Bildeopplastningen på blogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å bloggelitttidligere på kvelden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.