Klem fra Engla ♥. Tusen takk at du titter innom meg og min kreative verden ♥. Hun er også så snill og grei at hun gir bort to bøker til mine lesere, så nå er det duket for giveaway igjen
Jeg gir bort et eksemplar til en av dere som legger igjen en kommentar her på bloggen min. Denne Gulrot- og tomatsuppen ble av den sterke typen man kan varme seg på
Jeg fulgte ikke denne helt, men komfram til en litt annen underveis. For å være med i trekningen kan du kommentere i dette bagels-innlegget på facebook-siden min
Fersk rabarbra minnerombarndommen da jeg knasket stilkene i hagen og dyppet de iblant i sukker. Heldigvis så finnes xyla/ sukrin eller bjørkesøt som er min erstatning for sukker- smaker like søtt, har lik konsistens og farge
I sommer spiste jeg sprøstekte steam buns, og disse fikk jeg lyst til å prøve å lage selv. Da jeg ikke hadde prøvde denne før, måtte jeg prøve meg fram for å finne ut grader og antall minutter disse skulle stekes på
Denne lille ovnen har fasinert meg fra ung alder, det somkom ut av den smakte himmelsk, men jeg skal ikke skyve det under en stol at den åpne flammen også spilte en rolle
Jeg har den siste tiden flyttet bloggen min tilbake til wordpress og ut fra «matbloggerne» som jeg hørte til før, om det er noe dere savner som ikke har kommet med her så gi meg beskjed
Lam Kleftiko stammer fra en legende om soldater i fjellene på Kreta. I blant stjal de et lam eller en geit fra en av gårdene i nærheten, grov et hull i bakken og tente bål
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kraften kan fryses frem til du skal bruke den til alt fra supper til sauser eller gryteretter. Høns var noe av det beste jeg visste som liten, men i mitt hode var dette dyr mat
Og når det kjem til dessertar, stolar eg på franskmenn tvers gjennom. Til og med franskmennene kunne ikkje finna ein betre måte å beskriva desserten på enn å berre kalla han perfekt
Denne kommerfra de flinke folkene på Cultures for Health der jeg tidligere har skaffet meg både kefirkorn, kombucha mødre, yoghurt kulturer, surdeigsstarter og utstyr til hjemmelaget oster
Her finnes også svar på de fleste ølrelaterte spørsmål – alt fra hvordan en kommer i gang med hjemmebrygging til hvordan en behandler gjærkulturen på beste måte
Bringer tilbake barndomsminner. Jeg hadde vært flau om jeg var medlem i den Facebook gruppen. De viktigste tingene å huske på med rødgrøt er forholdet mellom potetmel og saft, og det at saften må være sterkere enn du vanligvis drikker for at du skal få frem smaken skikkelig
Hver gang det legges ut nye how-to videoer på YouTube kommer jeg til å oppdatere det på en ny katagori som heter “Video – Youtube”, slik at du alltid finner fram til rett blogginnlegg når du ønsker å se hvordan jeg dekorerer cupcakes og kaker
Fiber i gresskarkjerner er lettere å fordøye enn fra noen andre kilder som bønner. Gresskarfrø er godt og super sunt frø, så ikke kast dem om du skal lage gresskarlykter til halloween
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.