Ikke minst i drivhuset, hvor den første innhøstingen av sylteagurk er gjort. Alternativt kan du også først ha i krydderene når du legger agurkene på glass
*Nudlene i seg selv smaker ingenting med mindre du kjøper de to smaksatte typene. Vell, nudlene er ikke akkurat noe mirakel, men de kan være kjekke å ha for de som ikke kan eller vil spise vanlig pasta og ris
Jeg tror det hele startet med min mormor Josefine som kom til Norge fra Ungarn rett etter krigen. Og når man ser folks ansikter når dette blir servert, så skjønner du hvorfor man med glede lager dette igjen og igjen
Det er litt av ei liste, men den er jo slett ikke komplett. Spørsmålet blir vel nå, hva spiste vi til. Den siste timen før du skal servere, setter du varmen opp på 180 °C til 200 °C, Nå må du følge litt med, kanskje du vil ta lokket av og få mer brunfarge på, eller kanskje du ser at det blir for tørt i gryta, da må du ha i litt lunkent vann ca 1-2 dl
Anbefaler å spise "isen" etter 20-30 minutter. (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
The post Akkurat passe grove rundstykker appeared first on Vakre Hjem & Interiør. La den heve tildekket på et lunt sted i 30 minutter. La dem etterheve 30 minutter under et klede. 8 minutter til de har fått en gylden farge
Det er ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
For å være på den sikre siden anbefaler jeg å dobble oppskriften (minst). Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.