Har jeg lagt ut bilder av meg i joggebukse eller mine syke barn, for eksempel. Jeg vil da skåne mine medmennesker over hvor flink jeg har blitt til å IKKE være monstermamna hele dagen, kun i kortere perioder
Starter derfor denne uken med noen enkle fine rundstykker. 5 minutter. 20 minutter med plastikk over (strø litt mel på toppen, så klistrer ikke deigen seg til plastikken), til de hadde hevet seg til det dobbelte igjen. 10-12 minutter, til de er gylden brune
Alle ingrediensene blandes sammen i en kjøkkenmaskin som får elte deigen i 5 minutter (eller du kan gjøre de selv). Stekes ved 225 grader i 10-12 minutter
Stekeovn 200 garder i 7-8-9 minutter midt i ovnen. Stek kjeksene midt i ovnen ved 200 grader i 7-8-9 minutter til lyse og gyldne. Sjekk dem etter 7 minutter. 7-8-9 minutter midt i ovnen
Vi kan jo bake fine småkaker sier Bernhard. Se så fine de ble. Stek kakene midt i forvarmet ovn 180 grader i ca 12 minutter. 180 grader i ca 12 minutter
Enten det er middag eller pålegg er det få ting som ikke lar seg kombinere med fine rundstykker. Fine rundstykker(ca 24 stk)600 g mel1 pk gjær1 ts salt1 egg3 dl lunken melk75 g mykt meierismør Ha mel, salt og gjær i en bakebolle med eltekrok og bland det lett sammen Tilsett egg og melk Kjør til deigen slipper bakebollen. Eller til dobbel størrelseTrill rundstykker og la etterhver i ca 15-30 min Pensle dem med vann eller egg før steking. Pynt gjerne med valmue frø før du har dem i ovnen på 225 grader i ca 20 min Avkjøl litt pr brettet før du har dem over på rist eller serverer Dette er smaksnøytrale rundstykker som passer til alt. Tines og varmes på 175 grader varmluft et par minutter for å få tilbake den nystekte følelsen 600 g mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.