I dag prøvde jeg meg på min egen lille vri av kyllinggryte/suppemed curry. Ikke nødvendigvis supersunn med nazi regime, men andre middager enn del vi vanligvis har
deilig pastarett med tagliatelle, kylling, asparges og tomat. I dag ble det en deilig pastarett som jeg surret sammen med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet
Flere enn meg som spiser noen måltid medkylling og ris i løpet av uka. Ikke akkurat så fancy, men med litt krydderier blir en ellers kjedelig rett riktig så god
Resultatet ble en kjempefrisk og sommerslig rett som jeg selvsagt vil dele med bloggleserene mine. Speltlomper, kyllingfilet, kesam, salt, avocado, tomat, løk, agurk, salat og evt
Kyllingfilet ble stekt på middels varme med litt rapsolje i en stekepanne i biter. Hakk løk pg paprika og bland dette sammen med resten av ingrediensene
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.