Sprø purre med persillekrem, valnøttsnø og trøfler
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 flotte purrer
  • 1 stor ss smør
  • 2 kvister rosmarin
  • salt og pepper
  • 3-4 ss mel
  • 2 egg
  • 3-4 dl panko eller griljermel
  • nøytral olje til frityr
  • 1 stor bunt persille
  • 3 dl fløte
  • 100 g bacon
  • det hvite av 2 purrer
  • 1 ss smør
  • salt og pepper
  • sitronsaft
  • 50 g valnøttkjerner
  • 1 ss smør
  • litt sukker
  • 2 kveder
  • 4-5 dl vann
  • sukker
  • saft av 1/2 sitron
  • 1 dl valnøttolje
  • 2-3 dl malto (kjøpes i spesialbutikker eller via internett)
  • en frisk trøffel, hvis lommeboken tillater...

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.