Ingredienser. 500 gr melis. 1 eggehvite. 5 dråper peppermynteolje (fås på apoteket). 1/2 dl fløte. 1 knivsodd tragant (kan utelates, men gir en smidig masse
Jeg trenger vel ikkje si mer enn at Henrik som ikkje liker troika og som derfor var litt skeptisk til at detta kom til å bli godt, fant ut at dissa faktisk var veldig gode
Du må også ha mjuke, formbare silikonformer for å kunne lage fylt konfekt. Med norske bringebær i sommer lagde eg da en ny vri med bringebærkrem som fyll, og det var utrulig godt
Hvis ikke smelter du bare litt mer sjokolade og har over. Pass på at peanøttsmøret ikke rører sidene av formen men holder seg pent i midten av sjokoladebunnen, ellers får du «hull» i konfekten din
Nam, nam, nam, det er ikke mer å si. Jeg har laget en ikke-raw bounty før og den finner dere oppskrift på HER, men nå skal dere få oppskrift på en av mine beste konfekter noensinne, nemlig raw bounty
Du må spise færre kalorier enn du forbruker slik at du kommer i et kaloriunderskudd. Teoretisk sett kan man spise mye mat for 1200 kalorier, men kropen trenger mer enn bare kalorier, den trenger nok næring
Vi halverte den første gang, da ble det nok til tre slike former som jeg bruker når jeg skal lage fiskegrateng å fryse ned, men det ble litt lite når hun skulle ha og jeg skulle ha og vi begge har lyst til å gi bort litt til familie og slikt
Dette er noen fantastiske godbiter som er kjempelette å lage. De er best dagen etter du lager dem, men det går fint å spise dem samme dag også dersom behovet er der
Bland godt sammen og bruk en spiseskje til å overføre røren i små muffinsformer eller konfektformer. Her kommer oppskrift på raw sjokolade, fudge, kakedeigkuler, carob pletter og peanøttsmør munnfuller
no kom jeg fram til at jeg ville prøve meg på en superenkel konfekt. Superenkel Konfekt. Når alt er rørt sammen tar du bollen ut av gryta og lar den kjøler seg ned før du heller den oppi former, setter den 10-20 minutter i fryseren også er den ferdig
Men når jeg først legger ut noe så kommer det en skikkelig kalori bombe. 220 gr romtemperert margarin100 hvit sukker150 gr demerasukker3 egg2 ts natron1 ts eddik3 dl kefir1 ss vaniljeessens220 gr hvetemel1 ts bakepulver1 dl espressoKrem. Her har jeg blandet 100 gr hvit sukker med 150 gr demerasukker
Veldig mange som kommer til meg har alt forsøkt å gå ned i vekt en stund eller forsøkt gjentatte ganger uten større hell, og det er helt klart ting som går igjen hos så godt som alle
Det som er viktig å tenke på når man lager konfekt i silikonformer er at man starter i motsatt rekkefølge, først skal trekket lages, så kan de fylles i motsetning til når du dypper det i sjokolade til slutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.