Gulrotsuppe med ingefær4 gulrøtter1 løk2 hvitløksbåter1 ss olje2 ss fersk revet ingefær3 terninger grønnsaksbuljong10 dl vann2 dl crème fraichesaltKoriander til pyntSkrell gulrot, potet, løk og hvitløk og kutt det i små biter
Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppe med kokosmelk og karri
Høst = suppesesong, så nå er det bare å tenne stearinlysene, høre på vinden og regnet som pisker mot ruta og nyte en stor skål med fyldig og varmende gulrotsuppe
4 – 5 dl vann (hold tilbake 1 dl og bruk sist dl til å få riktig konsistens). 4 – 5 dl vann (hold tilbake 1 dl og bruk sist dl til å få riktig konsistens)
Denne suppen vant imidlertid hos oss voksne – håper det smaker hjemme hos dere også. Ellers var jeg innom frisøren i dag og fikk frisket opp hårmanken og gjort det en del mørkere – tusen takk Helene ♥ @studiox på Greverud
Da ble det gulrotsuppe . Søndag lagde vi helstekt kylling til middag. Og det ble faktisk så mye kraft av kyllingen at jeg bestemte meg for å lage suppe dagen derpå
Hakk løk, fenikkel, ingefær, hvitløk i middels store biter, og gulrøttene i litt mindre biter. Ta ut frøene ut av chilien og del den i mindre biter den også Surr løken i 3-4 minutter til den blir blank, og tilsett øvrige grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.