Kongekrabbe er også kjent under navnet kamtsjatkrabbe og russerkrabbe, og er en forholdsvis ny krabbeart i norske farvann og blir sett påsom en delikatesse
Her er ingen vinnere og tapere, for alle er utrolig flinke og kreative på hver sin måte, men kan du hjelpe meg å velge ut en som skal få en overaskelse i posten
(Hei barnslige Kesia som sliter litt med sjømat. ) ingrediensene sammen til en smørje før jeg smører det ut over et bakepapir som jeg etterpå legger på en rist
I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Prøv denne magre og sunne retten, som garanterer en unik smaksopplevelse. Er på mini turné i Finnmark, og gleder meg stort til morgendagen, for da skal vi til Karasjok og spise Bidos
Jeg stakk innom verdens beste grønnsakssjappe som ligger på Vinderen. Da jeg kom hjem kuttet jeg alt i fine middelstore/middelssmå biter, slang det i separate "aluminiumsposer", helte over litt EVOO (kaldpresset olje), hvitløkskrydder, salt & pepper
Mai og en sommerpå en gang. Trykk "Liker " På forhånd takk. Her er oppskriftenSalma med mandeltak og jordbær- og tomatsaus Snitt et lite kryss øverst på toppen av hver cherrytomat
Rør inn gelantinplatene som er tynt fri for vann. Avkjøl kaken på rist. 4 eggehviter (ca. 120gr). Bruk en smurt form som er 24cm i D. 60 gr eggehviter (2). 4 eggehviter (ca. 120gr). 60 gr eggehviter (2)
Jeg følte meg helt klart som underdogen her. I går begynte en ny sesong av Kakekrigen, og jeg må innrømme at det var godt å bare kunne lene seg tilbake i sofaen og kose seg med programmet, i stedet for selv å være den som var på
Først stikker jeg inn så mange hvitløkbåter(fedd) som jeg bare kan klare å plassere i låret. Gjestene (smakspanelet) gikk inderlig fornøyde og glade fra bordet den kvelden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.