Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Bruk eventuelt en annen proteinkilde, som kikerter, bønner, linser, tofu eller soya. Medutgangspunkt i en annen oppskrift, Quorn tikka masala, tilberedte vi en deilig restegryte med det vi hadde tilgjengelig i kjøleskapet
Idag må eg dele en magisk god oppskrift som eg trur vil falle i smak hos veldig mange av dere. Eg har tatt utgangspunkt i mi tidligere oppskrift på brownies, men med litt endringer og en ekstra dose sjokolade så blei det plutselig en heilt ny smaksopplevelse
Bakt marsipan med søtpotetfyll. Du kan ta utgangspunkt i den sjokoladen som passer deg, slik at oppskriften blir sukkerfri, melk- eller nøttefri, eller vegansk
I dette tilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost. Det er fordi jeg tenker at en omlegging av kostholdet bør være nettopp en omlegging, ikke et utspring av det man hadde i utgangspunktet, bare med andre ingredienser
Disse bollene er supre som de er, men også et godt utgangspunkt for kaker og kringler med gjærdeig. Dessuten – hvis man har problemer med glutenintoleranse, så vil spelt være ett bedre alternativ
Nå har man fått sunne knekkebrød i butikkene også, men fordelen med å lage de selv er at det er mye billigere og man kan velge mer/mindre av det man ønsker og få de akkurat slik man vil ha de
Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Server som de er, med glasur(eggehvite + sukrin melis) eller pålegg. Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Jeg lagde noen med puffet ris og noen med peanøtter, fordi jeg elsker kombinasjonen av salt og søtt. Puffet ris er i utgangspunktet glutenfritt, men det meste som selges i vanlig dagligvarebutikker er prossesert i fabrikker som også bruker glutenfrie ingredienser, så det kan inneholde spor av gluten
Fyll røren i to smurte former som er kledd med bakepapir. Nettbakerens sukkerbrød er kjent hos hobbybakere, og medutgangspunkt i hans oppskrift har jeg bakt to luftige sukkerbrød
Ha det hele over i ei brødform som er dekket med bakepapir. Smalt smør og bland med yoghurten. Dessverre vet jeg ikke hvem som er opphavet til oppskriften, men skulle noen vite det så blir jeg hjertelig glad for informasjon slik at jeg kan legge det til her i innlegget
Dermed prøvde jeg en ny variant, som ble god på smak, men ikke tykk nok. Denne curden smaker som fox. Jeg bestemte meg for å prøve med appelsin curd, og tok utgangspunkt i en curd jeg hadde lagd før
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.