Etter Bocuse d’Or i Lyon gikkreisendirektetil Tromsø–også kjent som «Nordens Paris». Iforrigespiste jeg alle minemiddageri matmekkaet Lyon uten at jeg en eneste gang fikk lyst til «å ringe en venn» for skryte av matopplevelsen
I går var oppgaven å lage "Noe som oser av Paris". Franciska Munck-Johansen. Når jeg tenker på Profiteroles, så er Eiffeltårnet, Seinen og små koselige kaféer ikke langt unna
Jeg sitter med tårer i øynene og frysninger over hele kroppen av angrepene iParis. Det er helt forferdelig at det finnes mennesker som gjør sånt og det er utenfor min fatteevne hva de ønsker å oppnå med det
Lørdager er fantastiske, da starter jeg gjerne dagen med en god lang frokost, kanskje littmatshopping før jeg nyter flere timeri skogen, helst med løpesko
Jeg har vært noen ganger iParis de siste årene, og det er jommen ikke mye de har å tilby en som ikke kan spise melk og gluten, så da blir det å stirreinn av vindueneibakeriene og patisseriene, sukke litt og tenke
Om det regnet iParis. En saftigbiff har vi fortjent i dag. Ville det alltid regne iParis. Begynner og få littlitefantasi når det gjelder tilbehøret, dette er biffoppskrift nr
no, som igjen har oppskriften fra kokeboken «Et Lite Kjøkken iParis». Disse er absolutt gode. Jeg satt på en kafe med en venninne, @Suthaparames, for noen dager siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.