Fjern stenene og strø over brun farin over og bland lett og forsiktig sammen. Victoria plommer fra bondes marked på lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen
Ja med stooore bokstaver og utropstegn, for jeg er så glad i høsten. Det fine med flere av disse kreativitetene er at de krever litt utetid først, for her bruker vi mange av skogens materialer, kongler, kvister og bladerblandt annet
Nei, det står 19. juli på kalenderen min, men ute er det nesten høst. Gradestokken viser omtrent 15 grader her i Halden i dag og når det ikke regner, så yrer det
Jeg søker som alle andre på nettet når jeg trenger noe nytt å lage. Denne lammegryten kom jeg tilfeldigvis over i høst da jeg lette etter en god høstgryte med lam
Noe av dette kan forklares ved oppskriftens forholdsvis høye vanninnhold. 1 ss (10 g) flaksalt (ala Maldon). Dag 1Bland sammen ingrediensene og elt godt(rundt 20-30 minutter i kjøkkenmaskin) til deigen henger godt sammen. La deigen stå framme i rundt en time før du setter den i kjøleskap i minimum 12 timer
Hadde jeg visst om besøket før, hadde jeg laget vaniljeis til, men det gjorde jeg ikke så da brettet jeg opp ermene, raida kjøkkenskap og kjøleskap og brukte det jeg hadde
Klar for helg. Har du noen helgeplaner. De eneste helgeplanene jeg har er kjæreste, sofa, tv og god mat. Ønsker du bare å lage kantareller kan du bruke risotto på pose
Haandbryggeriet har lansert en årtidserie med belgisk Saison som grunnøl. Fin påskegul farge med hvitt skum med store bobler som ligger lenge igjen i glasset
Den beste soppsuppen (lavkarbo) - en smak av høst. Lavkarbo middag. Nå som det er høst smaker det deilig med varm suppe og dagens suppe er en lavkarbo soppsuppe med bacon og ostechips som smakte helt nyyyyydelig
Bland maisenna i vann. 3dl vatten4 ts vineddik4 ts brunt sukker1 ts revet muskatnøtt2 hel stjerneanis2 ts salt1 ts pepper2 laurbærblad200 gram ternet kålerot. Legg på lokk og la det hele trekke i 1-1½ time, til kjøttet er blitt mørt. Tilsett sjampinjong och kantarellerna, og la det koke videre i 20-30 minutter. Rør dette inn i gryten og la det småkoke i 10-15 minutter
Jeg lager en stoor gryte, så er det mer enn nok til store og små både en og to dager. Deretter tilsetter jeg blomkål, brokkoli, favabønner og pølsebiter til slutt som bare trenger et par minutter i gryten så er alt klart
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.