En god fordøyelse er alfa & omega når man skalkvitte seg med avfall og toksiner. Da var våren her, ski og gammasjer legges definitivt bort, vi raker, rydder, sår og planter, vi trer ut av vinterdrakten og hopper med glede inni den nye årstiden
ANNONSE GRØNN & FRISK. I en hektisk hverdag er det enkelt å ty til raske og kanskje usunne løsninger, men jeg prøver å tilføre så og si alle måltider med noe grønt i
Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sinainköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktisktgillar och kommer äta upp
Øl har einbitter smak som går dårleg med mine smaksløkar, men når ein lagar mat skalein ha litt av alt, surt, søtt, salt, bittert og umami, den berømte femte smaken som einfinni ost, sopp og steikt kjøt, til dømes
Tar ofte bilder av matenvi lager så det er veldiglettvint å legge ved oppskrifter. Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tideigjen
Server gjerne med litt fløtesaus, her glemte jeg sausen, maten ble bra men ikke perfekt pga det. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper og Amandine poteter
Maten skled ned den, så dette skal absolutt lages igjen. Ettersom jeg ønsker at viskalspise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlighvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Også vet du da alltid hva som havner oppimatendin. Men jeg blirlittirritert på alle leverandører som legger opp til at viskal ha dårligtid på kjøkkenet
Vi satser på å få gjentatt dette ved en senere anledning, det ga mersmak både maten og operaen. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG ITERMINOLOGIEN OG SI OVERTYRE
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.