Etter min smak ble dette et veldig bra resultat og jeg elsker smaken av miso i ulike retter. Rett og slett kokt ris med litt løk og kraft som kokes al dente for deretter og tilsettes litt smør og parmesan
Jeg hadde faktisk aldri hørt om den før, men da kjæresten min ønsket seg det til middag, lot jeg meg innspirere av forskjellige oppskrifter, og resultatet ble kjempebra
Bland pannekakerøren med egg, melk og mel og sett den kjølig. Finkutt kål og vårløk. Bland sammen med finkuttet hvitløk, ingefær, mynte og bland alt sammen med pannekakerøren
Denne desserten laget vi i vår fantastiske Chefs Gourmer klubb – fire kompiser som jevnt og trutt kommer sammen for å utforske nye råvarer og sammen lage et godt måltid til våre bedre halvdeler
Rør ut miso pasté i kokende vann og ha i sesamblandingen, finhakkede hvitløk og revet fersk ingefær. Nuddelsuppe er noe av det beste jeg vet om og det er en av de rettene som jeg forbinder med mitt barndom i Nord-Thailand
Siden Miyake er kjent for sin nyskapende bruk av tekstiler i klær er spesielt kjent for å bruke det japanske bretteteknikker eller plissering, og dette gjenspeiles i den nye kolleksjonen med de plisserte putetrekk, spisebrikker, servietter og vesker
Matcha, altså japansk grønn te, kan brukes til mer enn å drikkes. Teen som blant annet gir oss økt energi, styrker immunforsvaret og renser kroppen smaker kanskje ikke helt fantastisk alene, men den blir super i kombinasjon med andre ingredienser
Jeg dro rett hjem og tok fram alt jeg kunne tenke meg å lage. Av dagens innhold fra kjøleskapet ble altså teriyaki-kylling og stekt ris med lime og ingefær smak til
Tilsett chili og ingefær. Krydre biffskivene med salt og pepper. Når nudlene er ferdige (se koketid på pakken), tilsett rødløk i strimler, bønnespirer og koriander
Der er de veldig nøye med å bevare råvarenes naturlige smak, også under tilberedningen av matvarene. Ris er ett av de viktigste produkt i det japanske kjøkken, spesielt ristypen
Blogg. Japansk kylling suppe for syke mennesker. Vet ikke helt hvor jeg har fått den fra, men har hatt den i hode i noen år nå og lager den ofte når jeg er syk, spesielt forkjølet
Wakame er en sjøplante mye brukt i japanskog koreansk matlaging. En av mine beste venninner har en mamma fra Japan og hennes misosuppe (og fiskegrateng
Dette er så godt og sunt. En klassiker på japanske restauranter som er enkelt å lage hjemme. Kjøttet kan også marinere over natten slik at du bare kan starte stekingen når du kommer hjem fra jobben
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.