Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. Da passer det fint medstektris. Stektris. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Når risen er ferdig rører du inn saften av en appelsin. Smør på resten av krydderrøren underveis. Server kyllingenmedrisen, salat og appelsinskiver, appelsin er aldeles nydelig til den krydrede risen
Stektrisen. Tilsett sausene og kokt ris - bland godt. 200g kyllingfilet1/2 paprika4 ss mais1 løk1 ss fishsauce2 ss soyasaus1 ss søt soyasaus350g kokt ris1 vårløk100g skinkeCayennepepper***Hakk grønnsakene, fres de sammen medkyllingfilet i en wok. 200g kyllingfilet
Da tok jeg den ut av woken igjen. Denne uken har jeg tatt inspirasjon fra en rett jeg pleier og spise når jeg er på kinesisk restaurant, stektrismedkylling og grønnsaker
Populær og næringsrik risrettmedkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Teriyaki er en japansk soyasaus med litt mer karakteristisk smak enn vanlig soya. Hell av vannet og ha nudlene over i pannen sammen med de andre grønnsakene og kyllingkjøttet
Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, ris og deilig cajun krydder
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianteravris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, ris og deilig cajun krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.