Då eg var i butikken og skulle finne eit brød utan dette, så fant eg ingenting. Emil fekk verkeleg smaken på det og ville ikkje gi seg med å ete med det fyste
Jeg bruker også gresskar i pannekaker, muffins ogbrød, se oppskrift på sistnevnte lenger ned. Jeg vil si den er litt eksotisk fortsatt her hjemme, men vi adopterer de amerikanske mattradisjonene mer og mer
Å bake sitt eget vellykkede glutenfrie brød skaper ikke bare glede når man SER resultatet, men smaken, den sprø skorpen og den luftige innmaten er ubetalelig
Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.