Mandelpotet & purreløksuppe
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Suppe
  • 200 g mandelpoteter, skrelt og skåret i 1 cm skiver
  • 100 g purreløk (det hvite), vasket og renset, skåret i 1 cm skiver
  • 2 sjalottløk, renset og finskåret
  • 20, g smør
  • 2 dl kyllingbuljong
  • 4, dl helmelk
  • 1 dl fløte
  • litt muskattnøtt, finrevet
  • salt og pepper, nykvernet
  •  
  • Krem
  • 100 g røkt reinsdyrstek (eller annet røkt kjøtt med kraftig røksmak), finskåret
  • 2 egg, hardkokte og finhakket
  • 1 dl rømme, stivpisket
  • 1 cl sitronsaft
  • salt og hvit pepper, nykvernet
  • Garnering: litt fersk timian
  •  
  • Kraft
  • 2 kyllingskrog
  • 1 skrelt, grovt oppskåret løk
  • 50 g rotselleri, skrelt og grovskåret
  • 4, hele svart pepper
  • 1 Laurbærblad

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.