Del den på langs og skyll godt med kaldt vann mellom alle lagene. Start med å vaske purren godt. Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Hell pureen i en finmasket sil og press den gjennom med bruk av baksiden på en øse. For å få mest mulig tid med minstemann liker jeg mat som lager seg mer eller mindre selv
Fårikål servertmed potet i persillesmør, focaccia, skogsbær, og en god hvitvin. Basert på erfaring gir løk, hvitløk og ingefær en god aroma til det meste, så derfor startet jeg med å surre dette i litt olje først
Skjær soppen i skiver og brun dem i en panne med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
For at ingen skulle oppdage dem så forseglet de alle ingrediensene i en leirgryte og begravde den med varmt glør under bakken, dekket den til med jord, og lot den brasiere sakte, til den ble ferdig
Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
Jeg serverte kjøttspydene med gresk salat og ovnsbakte poteter. De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både medog uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Skrei er det beste valget, med du kan også bruke torskefilet. stek fisken når potene er nesten ferdig og la de steke ferdig sammen i stekeovn og kok ertene
Slå av platen og smak til med salt og pepper. Denne lakseretten laget jeg til middag i går, og jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket da alle barna likte den så godt
Servertmed franske poteter, asiatisk 'kål', men som nå også blir dyrket i Norge og på. Kylling fylt med fransk ost, italiensk tomat og koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og
Smak til med salt og pepper. Finhakk hvitløk, skjær squash, paprika og løk grove biter. Stek pølsene i stekepanne med godt smør på middels, svak varme i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.