Har du lyst på makrell til middag kan du teste denne ovnsbakte retten her. Makrellen henger dårlig sammen om du lager filet av den, så greit å la det være igjen en skinnside mens du steker
Makrell er en god matfisk, som jeg tror også mange barn kan like om de får den stekt. Det er nå det er sesong for makrell, og du får den veldig rimelig i fiskediskene
Vi hadde deilig stekt makrell til middag en dag i forrige uke, vi stekte opp mer enn vi orket spise, la resten i kjøleskapet og lagde makrell i tomat, super enkelt og godt
Bakt makrell og lun potetsalat er sommermat. lag ferdig pakker med makrell i aluminiumsfolie. Ta alt med ut, legg makrellpakkene på grillen, eller rett på bålet,
Deilige brødskiver toppet med makrell i tomat, litt remulade, syltede agurker og salt/pepper. I dag sitter jeg her hjemme og sender ut søknader til potensielle arbeidsgivere
800 g makrellfilet. Fileter og tørk fisken. Snitt skinnet og del dem i to. Salte og pepre. Stek dem hurtig i varm olje slik at de blir brune på begge sider
Grillet makrell med fennikel er smaken av sommer. Jeg synes makrellen er aller best når den grilles eller stekes og med dette friske tilbehøret blir det en middagssuksess
glutamat fra gode tomater. Makrell har kort sesong og derfor kan man godt fråtse. Makrell inneholder mye inosinat som skaper en smakseksplosjon sammen med fri
persille og gressløkcreme fraicheSlik gjør du. Makrell er en altfor lite brukt fisk hos oss. Varm opp, ha i litt creme fraiche, og la det putre noen få minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.