I dag vil jeg inspirere med ny vegetar rett og i denne bruker jeg indisk ost, panir. Retten i seg selv er veldig god, men spises med roti, naan eller ris
Det er ikke alltid så lett å få tak i fin røkt torsk i butikken, men når de har det, burde du prøve. Del opp torsken i skiver og kok opp en stor gryte med vann
Uansett - makrellmed rømme eller creme fraiche-saus er utrolig nydelig. Makrell klar for filetering Smak av sommer herved representert ved stekt makrell
Innlegget Røkt Hyse med stekte poteter og spinat ble publisert på Mat og Vinnett. Denne gang hadde han med seg selvrøkt Hyse, som vi sammen lagde et fellesmåltid av
HER er forrige innlegg med kylling fra StangerietDenne retten er laget medrøkt kyllingbryst fra Stangeriet, som jeg steker i litt smør, noen fedd knust hvitløk og noen kvaster med timian
Anrett salat, lune poteter i båter, asparges, finsnittet vårløk, agurk i skiver, hakkede urter, delte friske jordbær og biter av makrell på et serveringsfat
Dekorer med litt røkt laks, gressløk, dill og skivede cherrytomater. Smak til med salt og pepper Bland avokado ogerter i en blender til en jevn, grønn krem
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Serveres med brun saus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
En av dem er røkt svineknoke. Knus fenikkelfrø og havsalt i en morter (eller undersiden av en jernpanne eller liknende) og gni knoken godt med denne blandingen
Smak sausen godt til med osteskiver, hvitløk, salt og pepper. wpa iframe[src*='viewablemedia. Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.