Hvitløk. Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Rød paprika. Vil du ha en smakfull sprøhet til retten, passer dette krydderet til fisk, kjøtt og salater
The post Omelett i muffinsformer med pancetta, paprika, hvitløkog parmesan appeared first on. Ha i vårløk oghvitløkog stek sammen med pancettaen de siste minuttene
Fin hakk hvitløken i små deler og del paprikaen i små biter og ha oppi. Visp sammen eggene og melken. Del opp tomatene og varm de litt i pannen før en heller i røren
paprika (tyrkerne har til og med en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre og med mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
En deilig smakfull svinegryte servert med ris og salat. Slik gjør du kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme
Også kan du flotte deg med bakte hvitløksfedd på glass senere i uka. Og er ikke de små feddene som har fått være med inn i ovnen fra start til slutt alltid bare knallgode
Tilsett deretter paprika, kummin og litt stevia. salt og pepper. Del paprikaene i to på langs. Når paprikaenog løken har sunket godt sammen, kutt opp et par tomater og ha i og hell på eddik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.