Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Butter Chicken (Smørkylling) ble etter første smak en av favorittene her i huset. Jeg bestilte Butter Chicken på en indisk restaurant, og denne var veldig sterk
MARINADESkjær filetene i 2 deler. Den tykkeste biten fra den tynneste. Skyll i kaldt vann og tørk. Bruk en stavmikser og mos hvitløk og ingefær sammen med litt salt og vann slik at det blir en paste
Haha ååå, denne oppskriften måtte jeg lage 3 ganger før det ble en suksess. Først brente jeg den så sinnsyyykt i ovnen, så glemte jeg honning og tilslutt gikk det endelig bra
I dag laget jeg deilige Peanut Butter Oreo Cream Cheese cookies, og de ble bare knallgode. Du får selvsagt den oppskriften også, i tilfelle noen av dere ikke er så glad i peanut butter
Butter Chicken er en kjent og kjær indisk gryterett. Har du ikke smakt Butter Chicken. Mango Lassi er uvurdelig til denne retten som roer ned det sterke- server en iskald tykk mango lassi sammen med Butter chicken
Butter Chicken er en av de mest populære rettene på indisk restaurant. Om det normalt sett brukes i butter chicken det vet jeg ikke, men dette er jo vår versjon
Body i mange farger er kult - syns nå jeg. Disse bodyene er strikket i garnet Paris fra Drops. Det blir en litt "tykk" og røff body i dette garnet - en litt sånn "sleive" body
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.