Butter chicken
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 personer
  • 900 gram kylling (kylingfilet, lårfilet eller en blanding)
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ss sitronsaft
  • ½ ts salt
  • 1,2 dl gresk yoghurt
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts garam masala
  • 1 ½ ss sennepsolje (eller annen olje, men sennepsolje blir best)
  • 1 ½ ts ingefærpure (kan erstattes med finhakket fersk ingefær – det gjorde jeg)
  • ½ ts hvitløkspure (kan erstattes med fersk, finhakket hvitløk – det gjorde jeg)
  • 3 ss olje
  • Cirka 10 grillspyd
  • 10 mandler, skåldene, skrelte og finhakkede
  • 3 ss smeltet smør
  • 2 ss olje
  • 4 grønne kardemommekapsler
  • 2 svarte kardemommekapsel
  • 1 kanelstang
  • 2 nelliker
  • 9 fedd hvitløk, presset gjennom hvitløkspressen
  • 2,5 ss fersk ingefær, finhakket
  • 3 grønne chili (frøløse og finhakket)
  • 2 bokser med hermetiske tomater
  • ½ ss chilipulver (kan erstattes med kajennepepper)
  • ½ ts salt
  • 3 dl kokende vann
  • ½ ss sukker
  • 1,2 dl kremfløte (+ 2 ss til helt til slutt)
  • 1 ts garam masala

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.