Det luktet kanel i hele leiligheten, helt himmelsk vil jeg påstå som anonym kanel-elsker. og i går ved en impuls, stod jeg plutselig på kjøkkenet etter jobb, og lagde frokostblanding/ müsli
Rør godt, og gjerne bruk hendene. Når jeg har vært på besøk hos folk som har store krukker fulle av müsli på kjøkkenet, da har jeg kjent at det er litt urettferdig at jeg som cøliaker ikke kan spise slikt
Her er det mye godt å bli fristet av. Elt godt sammen for hånd eller i kjøkkenmaskin. 1-2 fedd hvitløk, knust. Fjern plastfilmen og la brødene steke i 45 - 60 minutter alt etter hvor stort brødet er. 1-2 fedd hvitløk, knust
Ellers har jeg vært ute og kjøpt treplater, tapet og litt strukturmaling, så nå skal jeg ha litt DIY-prosjekt for å få flere bakgrunner til matfotograferingen – gøy
* Raps-/solsikkeolje. Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. 5-7 min). 5-7 dl med raps eller solsikkeolje, kommer an på størrelse til kasserollen du bruker men det er viktig at oljen dekker vårrullene mens de friteres. 3-4 stk om gangen)
Daglige gåturer får jeg når jeg henter og leverer i barnehagen, det synes jeg er så godt. Knasende sprø knekkebrød 2016-06-27 14. Stek videre i 45-50 minutter, eller til knekkebrødene har fått en fin og gyllen farge. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg hadde gått 45-60 min hver dag om det ikke var for det, så da er det godt å ha noe som «tvinger» en ut
I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Smaksrik fisk i form – Nok til 2-3 stk. 2-3 stykker hvit fisk. 2 håndfuller eller 1 boks cherry- eller perletomater. 1-2 chorizopølse. Sett ovnen på 180-200 grader. 2-3 stk. 2-3 stykker hvit fisk. 2 håndfuller eller 1 boks cherry- eller perletomater. 1-2 chorizopølse
cirka 400-450 gr. Kjevle ut til til tykke leiver cirka 2-3 mm, og stikk ut runde kaker i asjettstørrelse. Takken skal ha middels varme – hos meg ble de stekt på 6-7 og maks varmen er 8. cirka 400-450 gr
Cocosa er erstatning for olje/smør som smaker utrolig godt. Bland godt så hvert gryn blir dekket. 4-5 ss cocosa2 ss brunt sukker2 ss agave sirup. Spre utover en bakepapirkledd plate, stek 10 min på 180*Bland om på grynene (de ytterste blir fort brune)stek videre ca 10 minutter på 190-200*Pass på. 4-5 ss cocosa
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.