Norskere julemat enn lutefiskfinner du kanskje ikke. Typisk norsk det også vil vel noen si. Men meningene om tilberedning og servering er likevellike mange som det er lutefiskspisere
Lutefisk er noe min kjære Bonuspappa har lært meg å sette pris på. Jeg har ikke fått helt taket på sennepspulveret, men synes helt klart at det er en naturlig del av retten
Jeg husker fra min barndom at min mor kokte lutefiski vann. Fisken hadde tendens til å bli kanskje litti bløteste laget for barn, men den smakte godt likevel
Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Også er det jo de som sverger til annet tilbehør som brunost, sirup og/ eller hvit saus
Jeg vokste opp med Lutefisk på lefse og Mjølkegryn til som middag på Juleaften. Da blir det faktisk et liteinnlegg som ikke handler om kake eller baking men om middag
Det skjedde i de dager da det gikk ut befaling fra Sverre om at alle guttene skulle skrivesinni mantall ved lutefiskmiddag Den første innskrivning skjedde mens Sverre var landshøvding på Carl Berner
Jeg har etter hvert lært meg til å likelutefisk, men det var først i voksen alder. Fiskeretter. Derfor kjøpte jeg meg et lite stykke med lutefisk for å få en smak av julen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.