For noen dager siden hadde vi besøk av vår venninne Lise. Hun skulle være med å lage pølser. Vi prøvde pølselaging for første gang i våres, og det ga mersmak
Rød gelé er den ultimate barnebursdagsdesserten. Eldorado har gelé som ikke er tilsatt sukker. Det kan være fint å ty til hvis man vil at barna ikke skal gå helt i taket på grunn av alt sukkeret
Disse karamellene lager vi så nær opp mot jul som vi klarer. Ikke fordi de ikke er så holdbare, men fordi vi garantert spiser opp alt lenge før jul dersom vi begynner for tidlig
desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner. Det er 1. Disse er farlig gode og må nok lages flere ganger før jul – iallefall her i huset
Men her kommer uansett luke nr. Oppskriften på dem får du bak neste luke. Kari kom i går hjem fra en fire dagers reise til Beijing, og kalenderblogging har derfor gått litt i surr
Det var duket for mange middager både i desember og resten av året. Hannes mor er fra Nordheimsund i Hardanger, så dagens middag bringer fram mange gode minner om førjulsmiddager i barndom og oppvekst
Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
Dagens luke er en heklet lysholder, som er fin å ha utenpå enkle telysholdere i glass. I dag har det vært små hvitkledde luciaer som har gått med tente lys i hele landet
DESEMBER TAPAS. Desember er tid for førjulskos og gjerne sammen med venner og familie. #mat #raw #vegan #vegetar #sunn #kosthold #helse #økologisk #desember #tapas #jul #smårett #miniburger
Oppskrift på tovete votter har vært en gjenganger i julekalenderene jeg har hatt. Da jeg la ut bilde av små hjertevotter for litt siden, fikk jeg ganske raskt meldinger med spørsmål om oppskrift
Lothepus lue nr 12 er i gråtoner. Mørk grå er Knit at Home 100% superfine merino. 3/4 nøsteLys grå er Dale falk kode 6031, litt over 2 nøsterHvit er Drops merino extra fine farge 01
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.