HEIDI GRYMYR DESIGN - Oppskriften er beregnet til privat bruk og gaver - ikke til salgsprodukter. Dagens luke er en heklet lysholder, som er fin å ha utenpå enkle telysholdere i glass
Oppskriften fant vi på LCHF-bloggen, og tilpasset den litt i forhold til våre råvarer. Pass på at det ikke koker -det skal bare bringes til kokepunktet
Jeg hadde egentlig beregnet å ha et annet innhold i dagens luke, men så anbefalte jeg disse kakene i går da jeg så en venn skrev om at hun bakte julebakst til barnebarn som har cøliaki
2 ss Tagatesse. 2 ss sukrinmelis. 1/2 ts bakepulver. Dag 2. Settes midt i ovnen og stek i 10 – 12 minutter. 2 ss Tagatesse. 2 ss sukrinmelis. 1/2 ts bakepulver
Heidi Grymyr Design - Oppskriften er beregnet til eget bruk og gaver - ikke til salgsprodukter. Jeg måtte selvsagt lage noen røde hjerter også, så det blir dagens luke i Julekalenderen
2 ts økologisk vanilje. 2. Når termometeret viser 112 grader er den ferdig. 2 ts økologisk vanilje. Disse karamellene lager vi så nær opp mot jul som vi klarer
desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner. 300 gram kokosmasse (her varierer karbohydrat-mengden mye, så les bakpå posen. 3-4 ss Tagatesse (eller annen søtning – Sukrin er ikke særlig godt her, syns vi). Stekes på svak varme, ca 150 grader i ca 30-40 minutter. 300 gram kokosmasse (her varierer karbohydrat-mengden mye, så les bakpå posen. 3-4 ss Tagatesse. 30-40 minutter Følg med, for Tagatesse kan gjøre kakene fort brune
200 gram bringebær (vi brukte usukrede frosne). 2 – 3 ss Tagatesse. 200 gram økosjokolade (eller 200 gram 70% sjokolade). 2 ts vaniljepulver. 20 gram sukrinmelis. 20 grav Agavesirup. 2. Finn fram en kjele som er litt mindre en bollen og ha i 3 -4 cm vann. 12. 200 gram bringebær (vi brukte usukrede frosne). 200 gram økosjokolade (eller 200 gram 70% sjokolade). 2 ts vaniljepulver. 20 gram sukrinmelis. 20 grav Agavesirup. 2. 12
200 gram hvitt sukker. 20 gram kakaopulver. Mål opp alle ingrediensene og finn frem en passende, litt fin glasskrukke som rommer 8-10 dl. Smelt 250 gram smør i ei gryte over middels varme. 200 gram hvitt sukker. 20 gram kakaopulver
Men her kommer uansett luke nr. Oppskriften på dem får du bak neste luke. Kari kom i går hjem fra en fire dagers reise til Beijing, og kalenderblogging har derfor gått litt i surr
HEIDI GRYMYR DESIGN - Oppskriften er beregnet til eget bruk og gaver - ikke til salgsprodukter. Dagens luke i Julekalenderen er romantiske vintage mobilvesker
Heidi Grymyr Design - Oppskriften er beregnet til privat bruk og gaver - ikke til salgsprodukter. Dagens luke i Julekalenderen burde jeg hatt tidligere i desember
Bak dagens luke finner man bestemorkjeks, eller konfektkaker som de egentlig heter. Siden jeg ikke fikk startet i går kommer luke nr 1 nå og luke nr 2 i kveld. Som regel tredobler jeg oppskriften, en porsjon gir to brett (18-20 kjeks). For å lage 18-20 kjeks trenger du. 200 gram hvetemel. 200 gram lys kokesjokolade (i den opprinnelige oppskriften står det 100 gram). 2 egg. 2 strøkne ts bakepulver. Sett ovnen på 200 grader. Stek kjeksene på 200 grader i 10-15 minutter, til de begynner å bli gyldne i kantene. 200 gram hvetemel. 200 gram lys kokesjokolade. 2 egg. 2 strøkne ts bakepulver
De bakes etter Mammas gamle oppskrifter, og det blir dagens luke i Julekalenderen. 150 g sukker (2 dl). 2-3 ts bakekakao. Stek kakene ved 180 grader til de løsner fra platen, ca 12 minutter. 200 g kokosmasse (4 dl). 200 g farin (21/2 dl). Legg deigen i store topper med to teskjeer på en godt smurt plate og stek ved 180 grader i 12-15 minutter. Det blir ca 24 kaker. 150 g sukker (2 dl). 2-3 ts bakekakao. 200 g kokosmasse (4 dl). 200 g farin (21/2 dl)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.