I morgen snur sola, og vi går igjen mot vår. Den ligger i kjøleskapet og tiner. I et lavkarbokosthold må man holde seg unna ris, og dermed også riskrem
Lussekatter er spist her hjemme også, men i år ble de faktisk ferdigkjøpte pga tett program. Inspirasjonen har jeg fått fra Trådsnella hvor Mona har vist fram noen lignende små telysholdere
HEIDI GRYMYR DESIGN – Videreutviklet oppskrift og laget modell for hjertevotter. Jeg tok først utgangspunkt i oppskrift for blånisse- og rødnissevotter, men opplevde fort at vottene virket korte
Jeg måtte selvsagt lage noen røde hjerter også, så det blir dagens luke i Julekalenderen. Her vist i to utgaver, en strikket variant som kan lages i forskjellig type garn og en strikket/tovet/klippet
Da ble det denne kreasjonen , mor og datter var veldig fornøyde. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland det tørre i en bolle og sikt dette inn i eggedosisen, viktig å vende det tørre forsiktig inn
Fra min rikholdige oppskriftssamling, og lange smaksrike erfaring, har jeg hentet ut retter som spraker av farger, strutter av sunnhet og gir den optimale kombinasjonen av næring i hver lille kalori
Disse er farlig gode og må nok lages flere ganger før jul – iallefall her i huset. Vi syns egentlig de er best etter at de har ligget i kjøleskapet noen timer – gjerne til dagen etter
På Trines matblogg fant vi en oppskrift på bringebærtrøfler som så helt himmelske ut. Når bringebærtrøflene er stivnet nok til å få ut av formen, finner du fram sjokoladen du satte til side
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.