Når de kutter ut korn (som inneholder gluten) er det fort gjort å savne den luftige baksten. Deigen jeg lagde kan fint brukes til hamburgerbrød eller boller
Her har jeg laget både hamburgerbrød med valmuefrø og baguetter. Konsistensen på brødene var så bra at jeg tenkte at dette må det jo blir bra hamburgerbrød av
Hamburgerbrød eller loff kan du kjøpe hvis du ikke har anledning til å bake selv. Sausen skal være såpass tyktflytende at den fint holder seg på plass i et hamburgerbrød når man spiser
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Luftige og deeeeeilig myke og med masse vaniljesmak. For en tid tilbake fikk jeg uventet besøk og oppdaget til min store skrekk at jeg IKKE HADDE NOE JEG KUNNE SERVERE
Disse makronsnurrene ble i alle fall superluftige. Det sies at å elte inn mykt smør i deigen til slutt skal gi et ekstra luftig og godt resultat på det ferdigstekte bakverket
stekes på 225 grader i ca 10-12 minutter Hamburgerbrød. Hamburgerbrød. 29. 04. 2016kl. 17. 38 i. Brød. Én kommentar. Nå er snart grillsesongen i full gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.