Vinen kommer fra samme produsen som Doppio Passo, rødvinen jeg anbefalte til «Ytrefilèt av lam med piperade», se innlegget HER, altså fra Puglia i Italia og er laget på den lokale druen Uva di Troia, som regnes som en av de beste i Puglia
Lokale variasjoner gjør at noen steder brukes kun storfekjøtt, andre steder kun lamme- eller svinekjøtt, mens andre steder brukes alle tre i kombinasjon
En uekte pelsdusk fra lokale garnbutikken,. Et nytt sett Snøløv til vesle nevøen. Jeg har mange bilder fra ferien som skal gjennomgåes for redigering og evt sletting
Som ved alt annet mel, kan dette være forurenset siden det ikke er merket glutenfritt, men typen tapiokamel jeg kjøper hos min lokale butikk er den samme de har i allergimatbutikker, så jeg anser den som ganske safe
Jo, dedt er sjømatfestene vi nøt på den lokale restauranten “Oarotaverna o Lakis”. På vår lokale restaurant bestod den av tomat, agurk, fetaost, grønn salat, løk og oliven
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.