Eg er ei jente som har slitt med overvekt i mange år. Anita Møller Rafteseth. 29, Molde. Vekta viste nesten 90 kg før ej no i sommer 2013 begynte med lavkarbo
Skjer ut en grop i kakebiten/stykket og fyll litt krem eller syltetøy i midten. Godterisushi. Bruker du rullekaketrikset tar du på litt fyll og ruller den sammen
Alene synes jeg det holder med et par ruter, men det er litt avhengig av hva det er søtet med. no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller
Vi var som sagt i Sverige i går og det ble litt av en shoppingtur. Nå som det er sommer er frukt og bær selvfølgelig en gjenganger, men hvis man har lyst på noe mer godteriaktig kan kanskje disse tipsene være nyttige
Så handler det også om psykologiske faktorer som blant annet hva slags forhold man har til egen kropp, matglede og å finne et kosthold som er en naturlig del av sin livsstil og å tenke litt over hvorfor man spiser som man gjør
Jeg kan garantere dere en sur opplevelse med disse raw kirsebær godterikulene. Raw godteri er ofte laget av nøtter og frø, men her har jeg en nøttefri godterioppskrift
Bland sammen bjørkesøt og vann, ha det i den tørre blandingen litt etter litt. Disse godterikulene er kjempe gode, lettvindt å lage og de holder seg ca 2 uker i kjøleskapet4 toppede skjeer carobpulver (helsekost selger dette)1 dl kokosmasse3 dl malte cashewnøtter 2 ss pinjekjerner2 ss bjørkesøt (Helstkost selger, søtningsmiddel)0,5 dl vann (appelsinjuice kan brukes)3 dl dadler (husk å ta ut kjernene om det ikke alt er gjort)Nøttene males til "mel" i en blender, tilsett pinjekjerner, dadler, carobpulver og kokosmasse og miks videre
Disse er fantastisk gode. Anbefalesca 10 dadler - uten stein1,5 ss med tørket mynte eller peppermint1,5 ss med kokosmel1 ss kokosolje1,5 ss kakao (uten sukker)knivsodd med vaniljesukker Bland alt sammen og kjør det i en mikser/blenderTrill til små kuler i kokosmasse og avkjøl de i kjøleskapet
) Man trenger ikke velge overflod av nøtter med for mye salt eller sukker, men litt må man ha. Så mye man kan variere og velge mellom, og det er jo det sunneste godteriet man kan spise - etter min mening
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Ha fibersirup, vikingmelk og stevia i en kjele og kok på lav varme i ca 15 min eller til den begynner å tykne og bli litt seig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.