Hva med å bytte ut godteskålen med herlig frisk frukt og grønnsaker i helgen, høres det kjedelig ut. Ved å lage noen smakfulle og spennende dipper, skjære opp friske grønnsaker, dyppe litt frukt i sjokolade og lage seg et stort fat som bugner av godsaker, ja da garanterer jeg at tennene løper i vann og smågodtet fort blir glemt
Det er omdiskutert om frokost er det viktigste måltidet eller ikke, men for meg er det som sagt viktig og jeg liker å starte dagen med noe suntog noe som holder meg mett en stund
Det er godt men ikke så sunt. Hittil var det vanskelig å få kjøpt det og vi har enten importert bokser, fått tak i det gjennom en tysk gartner eller dyrket det selv
Bland sammen bjørkesøt og vann, ha det i den tørre blandingen litt etter litt. Disse godterikulene er kjempe gode, lettvindt å lage og de holder seg ca 2 uker i kjøleskapet4 toppede skjeer carobpulver (helsekost selger dette)1 dl kokosmasse3 dl malte cashewnøtter 2 ss pinjekjerner2 ss bjørkesøt (Helstkost selger, søtningsmiddel)0,5 dl vann (appelsinjuice kan brukes)3 dl dadler (husk å ta ut kjernene om det ikke alt er gjort)Nøttene males til "mel" i en blender, tilsett pinjekjerner, dadler, carobpulver og kokosmasse og miks videre
Anbefalesca 10 dadler - uten stein1,5 ss med tørket mynte eller peppermint1,5 ss med kokosmel1 ss kokosolje1,5 ss kakao (uten sukker)knivsodd med vaniljesukker Bland alt sammen og kjør det i en mikser/blenderTrill til små kuler i kokosmasse og avkjøl de i kjøleskapet
blogg. no Få din egen blogg. Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Med en mor som elsker å gå turer i Ravnedalen og Baneheia klarer jeg igjen å lage en liten matpakke til denne turen
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Hvordan går det an å bli lei av noe som er så enkelt å lage, smaker så godt og i tillegg er sunt. Også elsekr barna de, så har vi en dag hvor brødboksen har spist opp brødet
Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Jeg lagde dem så og si hver dag for en liten stund siden. (Nå er det imidlertid banana cookie dough som står på menyen – ikke spesielt bloggvennlig å ta bilde av, men si ifra om dere vil ha oppskrift)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.