Alt i alt - en sikker vinner. Spises uansett med god samvittighet og gjerne med et glass iskaldt melk. Ha i mykt smør og rør dette godt inn i hvetemelet
Den så utrolig god ut - serlig glasuren. No har endelig desse to komt inn på x-life også. God torsdag. Eg linker alltid til x-life si heimeside i oppskriftene mine, da eg blir sponsa av bakevarer fra dei
For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
- Vend mandelblandingen inn i marengsen. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Da IMO-sirup aka fibersirup endelig kom på markedet her var karamell noe av det første jeg lagde, så disse godbitene har altså stått på agendaen helt siden da
3 dl kokos-, soya-, havre-,ris- eller nøttemelk. Avkjøl til 50-60 grader. Avkjøl bollen med melkeblandingen i kjøleskapet under folie i ca 2 timer til temperaturen på blandingen har gått ned til 11-14 grader. Frys i 2-3 timer. 3 dl kokos-, soya-, havre-,ris- eller nøttemelk
✔sukkerfri ✔glutenfri ✔lavkarbo ✔diettvennlig ✔relativt kalori- og fettfattig. Perfekt om man har lyst på noe godt og kakete, men samtidig lett og ikke for mektig
Livet smiler om dagen - og ingenting er bedre enn det. GOD TORSDAG DERE FLOTTE MENNESKER. Bruk to teskjeer til å lage små, runde klumper på et bakepapir-kledd stekebrett
Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.