) Det var littsånn luksus i hverdagen. Det er jobb, trening og så stort sett handle litt eller gjøre noen andre ærend for mamma, og så hjem til mamma på besøk
Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Det er så mange alternativer der ute, og man vil selvsagt gjøre det beste for sin knott, sånn at man får en glattest mulig overgang fra pupp/flaske til fast føde
Altså, Filip spiser det meste, men Lilja har vært littsånn "æ like ikke derre", så det å lage en middag som ser litt mer spennende ut har vært en bra ting for oss
Dermed var det tilbake til Oslo og hverdagen, og jeg må bare nevne at jeg ble litt satt ut her om dagen da jeg sto og brettet tøy, tittet helt tilfeldig ut av vinduet Har du noen gang sett noe så stort
Grønnsakene legger jeg i en ildfast form, blander litt og legger så de stekte kjøttstykkene oppå. Har bilde av rødvinen jeg valgte ut for middagen litt lenger opp
Salaten monteres i små boller, drypp over litt mango eddik og en god olivenolje rett før servering. Skjær opp i små båter, bland med god olivenolje, salt og pepper…jeg hadde også litt trøffelolje som bidro til å løfte smaken
Så litt fløtekaffe, så litt mandelmel, så litt smør – sånn blander du vekselsvis. Så litt mandelmel. Når kaken er kald smører du det på – sånn du ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.