Finnes det noe mer norsk enn en skål med lapskaus. Jeg er så fan av lapskaus. Det som er nydelig med lapskaus er at du i bunn og grunn kan tilsette akkurat hva du vil og akkurat så mye som du vil
Difor egnar mjølne poteter seg best, dei går i oppløysing, og jamnar lapskausen fint. Ikkje nødvendigvis tid brukt framfor kjøkkenbenken eller komfyren, men du kan ikkje byrje tjue minutt før maten skal stå på bordet
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Dette fordi smakene blir “forselget” om man har de oppi det kokende vannet. Jeg syntes det ble “for lite farge” med bare to gulrøtter, man spiser jo litt med øynene også
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Siden jeg hadde planer om å spise et par timer senere valgte jeg å koke opp kraften med kjøttet, for så å ha det over i slowcookeren, Når kjøttet begynner å passe mørt gjør du klar grønnsakene
Lapskaus med skikkelig kjøtt, tar litt lengre tid å lage, men det er det verdt. Også kan vi jo jukse litt med ferdige frosne grønnsaker i lapskausblanding, og bare kutte opp noen ekstra gulrøtter, litt purre og persillerot
Lapskaus laget på en litt "jukse" måte. Ferdig lapskausblanding. Bankekjøtt - brunet og kokt. + noe ferske grønnsaker (gulrot, løk, purre, potet, kålrot)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.