Hell de ferdige kokte pastaskruene over i denne kjelen og bland godt. Den er ikke skrevet av noen spesielle, kjente kokker og heter rett og slett "Die neue echte italienische Küche" (Det nye, ekte, italienske kjøkken)
Enkelt, sunt og veldig godt. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen». Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Dette er en rett som er en lørdag verdig vil jeg si. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kok pasta etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann. Sil pasta, rør inn bacon og saus. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pastadi Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara. - 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket . - Kokkeliten 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
tilsett kyllingen i løkblandingen. pasta. kok pasta som anvist på pakken. bland sausen sammen med pastaen. 1 pk salatkylling 1 pk pasta penne/fussli 1 løk 1 paprika 1 beger creme fraiche 1 dl vann 2 dl bbq saus ( jeg brukte sweet baby rays). 48 i pasta
Og enkelt er det også, så da er det bare å overraske din kjære med en god middag. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og skyll den i kaldt vann når den er ferdigkokt. Rør sammen creme fraiche, sambal olek og tomatpure og vend det inn i pølseblandingen
Ingredienser. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.