Baconsurret kyllingmed mozzarella ogavokadosalat. Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Kyllingfilét stekt med litt forskjellige krydder. I helgen har jeg bodd på kjøkkenet, så derfor har det vært lite tid til praktisk arbeid med innlegg og kommentarer
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Gned den raskt inn i litt olje, og krydret med kvernet salt og pepper. Inne i kyllingen hadde jeg litt smør og en sitron, før jeg surret beina sammen som en gammel jomfru
Bank kyllingfiletten litt flat med kjøtthammer eller bunn av en kjele. På søndag var jeg på marked og fikk med meg en deilig blandig av gule plommetomater og forskjellige sorter små, røde tomater
Det er deilig med noen fridager, og da er det lov til å kose seg litt ekstra, ikke sant. Tenk at det er søndag og en kan slappe av å kose seg hele dagen
Stek kyllingfiletog limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Vi har derimot snakket med veldig mange hyggelige mennesker, diskutert priser og pakket inn varer og lagt i pose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.